Dünya Etnospor Birliği tarafından organize edilen ve 35 ülkeden katılımın sağlandığı festivalde, geleneksel sporlar, oyunlar, el sanatları, sahne gösterileri ve gastronomi gibi birçok başlıkta etkinlikler düzenleniyor. 4 gün sürecek festival, her yaştan ziyaretçiye kültürel zenginliklerle dolu bir deneyim sunuyor.

Adapazarı Belediyesi de festival boyunca kurduğu stantta ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunurken, gençlik projeleri ve şehrin kültürel-turizm değerlerini tanıtıyor.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, katılıma dair şu açıklamayı yaptı:

“7. Etnospor Kültür Festivali’nde Adapazarı Belediyesi olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı etkinlikte, geleneksel sporlarımızın ve kültürel mirasımızın yaşatılması adına atılan her adım, geleceğe uzanan köprüler kuruyor. Etnospor, sadece bir spor değil; kültürümüzün, tarihimizin ve ruhumuzun aynasıdır. Hep birlikte, köklerimize sahip çıkarak geleceğe yürüyoruz. İstanbul’da bulunan tüm hemşehrilerimizi ve festival ziyaretçilerini standımıza davet ediyor, bu güzel atmosferi birlikte yaşamaya bekliyoruz.”

Sakarya için toz taşınımı uyarısı
Sakarya için toz taşınımı uyarısı
İçeriği Görüntüle

34631-23463-662352-1171512-12