Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Ferizli ilçesinde bulunan Sakarya Nehri’nin Sinanoğlu mevkisinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirildi. Ekipler tarafından yaklaşık 4 kilometrelik nehir hattında detaylı tarama yapıldı.

Bilecik'te otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı
Bilecik'te otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

KAÇAK AVCILIKTA KULLANILAN DÜZENEKLER TOPLANDI

Denetimler sırasında nehir içerisinde yasa dışı avcılıkta kullanıldığı belirlenen çok sayıda av aracı tespit edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda toplam 1400 metre uzunluğunda paraketa düzeneği ile 25 takım pinter kasnağı ekipler tarafından sudan çıkarılarak toplandı.

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kaçak avcılıkla mücadele çalışmalarının kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı. Açıklamada, “Denetimlerimiz 7 gün 24 saat devam etmektedir. Devletimizin emrinde, halkımızın yanında, hakkın tarafındayız” ifadelerine yer verildi.

730776664 1000246259416895 8721466683216829705 N