ABD Adalet Bakanlığı tarafından paylaşılan ve dünya genelinde geniş yankı uyandıran “Epstein” dosyasının ardından, Jeffrey Epstein ile özdeşleşen ada yeniden gündeme geldi. Her geçen gün yeni detayların ortaya çıktığı olayda, adaya ait görüntüler de kamuoyunun ilgisini çekmeye devam ediyor.
SAKARYALI GEZGİN GİZLİCE ADAYA GİRDİ
Bu kez dikkat çeken gelişme ise Sakaryalı gezgin Fatih Koparan’dan geldi. Koparan, büyük risk alarak Epstein Adası’na gizlice girdi ve adayı dron ile havadan görüntüledi.
“GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ”
Yayınladığı videoda yaşadığı anları anlatan Koparan, “Yapmaz deneni yaptık. Şu anda dünyanın en merak edilen yerindeyiz ama hiç influencer yok. Çünkü gerçekten çok tehlikeli” ifadelerini kullandı.
GÖRÜNTÜLER DÜNYA ÇAPINDA İLGİ GÖRDÜ
Paylaşılan görüntülerde adadaki yapıların son hali ve uzun süredir merak edilen noktalar net şekilde yer aldı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan video, dünya genelinde geniş yankı uyandırdı.





