Haber: Eren Güler

Sakarya’da gündemi sokağın gözünden aktaran Halk54.com, sokak röportajlarının kamera arkası görüntülerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Serinin merakla beklenen 2. bölümü yayınlandı.

Şehrin en çok takip edilen sokak röportajlarında mikrofon uzatılan Sakaryalıların samimi tepkileri ve çekim ekibinin yaşadığı zorlu ama bir o kadar eğlenceli anlar, serinin 2. bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Sakaryalılardan zehirle mücadele yorumu: "Vali Doğan'In çağrısı kıymetli ama herkes elini taşın altına koymalı!"
Sakaryalılardan zehirle mücadele yorumu: "Vali Doğan'In çağrısı kıymetli ama herkes elini taşın altına koymalı!"
İçeriği Görüntüle

Haberci Eren Güler imzalı programın çekimleri, Sakarya sokaklarında yaklaşık 3 saatlik yoğun bir mesaiyle tamamlanıyor. Vatandaşların gündeme dair görüşlerini paylaştığı ciddi anların aksine, kamera arkasına yansıyan dil sürçmeleri, beklenmedik misafirler ve ilginç diyaloglar "bu kadar da olmaz" dedirtiyor.

Sakaryalıların doğal hallerini ve ekibin enerjisini yansıtan video, kısa sürede büyük ilgi topladı.