Önceki dönem belediye meclis üyeliği de yapan İyi Parti Adapazarı İlçe Başkanı Türker Ergül’ün oğlunun sünnet cemiyetine; belediye başkanları, muhtarlar, bürokratlar, siyasi partilerin üst düzey yöneticileri ile iş dünyasından kalabalık davetli topluluğu katıldı.
KAPIDA KARŞILADILAR
Ergül Ailesinin Budaklar Mahallesindeki evlerinin bahçesinde düzenlenen sünnet töreninde Türker-Serap Ergül çifti misafirlerini kapıda karşıladı. Örnek bir ev sahipliği sergileyen Ergül Ailesi evlatlarının ilk mürüvvetinde büyük gurur ve mutluluk yaşadı. Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi olan Türker Efe’yi sünnet düğününde akranı olan kuzenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.
BABA-OĞUL ZEYBEK OYNADI
Türk örf ve adetlerinin uygulandığı sünnet cemiyetinde bahçeye kurulan özel sahnede baba oğul karşılıklı zeybek oynadılar. Türk kültürünün ve mirasının yaşatılmasında önemli bir role sahip olan yiğitliğin, mertliğin dansı Zeybek oyununu yöresel kıyafetler içerisinde başarıyla sergileyen baba-oğul izleyenlerden büyük alkış aldılar.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Katılan tüm davetlilerin “Hayırlı olsun. Allah damatlığını da göstersin” temennileriyle birlikte organizasyonu çok beğendiklerini ifade ettiği sünnet cemiyetiyle ilgili olarak Türker ve Serap Ergül çifti mutlu günlerini paylaşan eş, dost, akraba ve tüm sevenlerine teşekkür ettiler.