SAKARYA

Uzunçarşı'ya 200 milyon liralık yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısında 61 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda Tarihi Uzunçarşı 3. Etap iyileştirme projesi için 200 milyon liralık yatırım desteğine ilişkin bakanlık tarafından verilecek yeni destek paketleri için Başkan Alemdar’a yetki verildi.

Abone Ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 61 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporları tek tek görüşülerek meclisin onayından geçti.

Büyükşehir Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “memlekete hizmet” vurgusu yaptı. 16 ilçenin 16'sına da aynı hassasiyetle yaklaşarak ayrım yapmadıklarını ifade eden Alemdar, yeni Doğu Çevre Yolu, yeni fuar alanı, AFA, Tunatan, Mithatpaşa ve SEDAŞ Kavşağı projelerinden bahsederek çalışmaların yolunda ilerlediğini kaydetti.

"BİRİLERİ ÇELİK ÇOMAK OYNARKEN BİZ İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Başkan Alemdar, “Birileri top oynamaya, çelik çomak oynamaya çalışırken biz iş yapmaya çalışıyoruz. Küçük hesaplar yapanlarla, kişisel çıkarlar uğruna milletin menfaatine zarar verenlerle yol yürünmez. Çok şükür bu meclis güzel işler yapıyor, yapmaya devam edecek. Tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

UZUNÇARŞI'YA 200 MİLYONLUK YATIRIM
61 gündem maddesinin tek tek görüşüldüğü toplantıda Tarihi Uzunçarşı 3. Etap iyileştirme projesi için 200 Milyon Liralık yatırım desteği ve Sapanca Gölü’nün kıyılarını vatandaşların kullanımına açacak Sapanca Park projesi için bakanlık tarafından verilecek yeni destek paketleri için Başkan Alemdar’a yetki verildi.

GÜNDEM MADDELERİ
1’nci maddeden 19’ncu maddeye kadar olan gündem komisyondan geldiği şekilde kabul edildi. 20’nci maddeden 44’ncü maddeye kadar olan gündem ise imar ve bayındırlık komisyonuna havale edildi. 45, 46 ve 47’nci maddeler müştereken hukuk, tarım ve imar komisyonuna havale edildi. 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 60 ve 61’nci madde kabul edilirken 58’nci ve 59’ncu madde ulaşım komisyonuna havale edildi.

{ "vars": { "account": "UA-158639220-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }