MotoGP'de heyecan İspanya'da devam ediyor. Jerez de la Frontera kentindeki 4,4 kilometrelik Jerez Pisti'nde gerçekleşen yarış hafta sonunda Sakaryalı milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu da piste çıktı.
KORKUTAN KAZA
Prima Pramac Yamaha takımıyla MotoGP'de ilk sezonunu geçiren milli sporcu, sprint yarışında korkutan bir kaza geçirdi.
Yarış bitimine 5 tur kala rakibi Lorenzo Savadori temas ettikten sonra kaza yapan Milli motosikletçi, yarış dışı kaldı. Toprak Razgatlıoğlu kısa süre yerde kaldıktan sonra ayağa kalkarken, görevliler hızla bölgeye gelerek hem Toprak’a hem de motosiklete müdahale etti.
MotoGP'de yarışan ilk Türk sporcu olmayı başaran Toprak Ragatlıoğlu daha önce Dünya Superbike'ta 3 kez şampiyonluğa ulaşmıştı.





