Akyazı Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri tüm hızı ile devam ediyor. Akyazılı vatandaşların Ramazan ayının manevi iklimini hep birlikte yaşamaları adına düzenlenen etkinlikler ilgi görüyor. 28 Şubat Cumartesi akşamı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen “ Akyazı’da Ramazan” programına da çok sayıda vatandaş katıldı.
Çocuk etkinlikleri ile başlayan programda, gölge oyunları, sahne gösterileri, animasyon ekipleri ve çocuk oyunlarının yer alırken, aileler çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Çocuk etkinliklerinin ardından program Ömer Faruk Özcan konseri ve Serdar Tuncer söyleşisi ile devam etti. Ramazan ayının manevi atmosferi sohbetler, şiirler ve musikiyle taçlandırıldı.
Şair Serdar Tuncer, kendine has üslubu ve içten anlatımıyla katılımcılara unutulmaz bir sohbet sundu. Okuduğu şiirler ve yaptığı gönül sohbetleriyle dinleyenlerin kalplerine dokunan Tuncer, Ramazan’ın anlam ve önemine dair derin mesajlar da paylaştı. Türk Müziği yorumcusu Ömer Faruk Özcan ise seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle programa ayrı bir renk kattı. Katılımcılar, müziğin ve maneviyatın buluştuğu bu özel akşamda Ramazan’ın ruhunu derinden hissetti.
Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Güzel bir Ramazan akşamında hemşerilerimizle beraber olmanın mutluluğunu yaşadık. Manevi değerlerimizi yaşatmaya ve Ramazan’ın bereketini Akyazı’nın her köşesinde hissettirmeye devam edeceğiz. Programımıza katkı sunan kıymetli misafirlerimize ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.










