Genç girişimci Emin İnci tarafından kurulan Sakarya’nın ilk ve tek atış poligonu, açıldı.

Adapazarı Cumhuriyet Mahallesinde hizmete açılan poligon, taktik atış eğitimi, özel atış eğitimi, silah bakımı, ofiste silah bakımı gibi hizmetlerin bulunduğu tesiste, Poligonyum misafirlerine özel bekleme lobisi hizmeti bulunuyor.

Tüm güvenlik önlemlerinin alındığı poligonda, atışların eğitmen eşliğinde yapılması dikkat çekiyor. Poligonun atıcıların güvenli ve rahat bir ortamda atış yapmaları için tasarlandığını belirten firma sahibi Emin İnci, “atış öncesinde vatandaşlara güvenli silah sıkma konusunda kısa bilgilendirmeler yapılıyor. Poligona gelen vatandaşlar silahla ateş edip stres atıyorlar” dedi.

İnci, düğünlerde ve maçlardan sonraki kutlamalarda bilinçsiz silah atışı sebebiyle birçok ölümlü ve yaralanmalı olayın meydana geldiğine de vurgu yaparak, “tabanca merakı olan vatandaşlarımız varsa bu merak ve heyecanlarını poligonumuza gelerek giderebilirler. Hem sevinçler üzüntüye dönüşmez hem de silah atma ihtiyacı giderilmiş olur” diye ifade etti.

İnci, açılışın ilk gününde tüm Sakarya halkını güvenli ve profesyonel eğitmenler eşliğinde atış yapmaya davet etti.