Adapazarı Tuzla Mahallesi'nde iftar sonrası elinde döner bıçağıyla gezen balici mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Olay, Adapazarı Tuzla Mahallesi 1230 nolu sokakta yaşandı. İftar sonrasında sokakta ortaya çıkan balici elindeki döner bıçağını salmamaya başladı. Döner bıçağını sallayan ve bir süre sonra yere sürterek bilemeye çalışan balici çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Vatandaşların polis çağırmasıyla birlikte sokağa gelen polis ekibi baliciyi gözaltına alırken, döner bıçağına de el koydu.
İsmini açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, "Bir anda sokağa geldi ve elindeki döner bıçağını sallamaya başladı. Korktuk ve kapılarımızı kilitledik. Kendi kendine birilearine saldırıyor gibiydi. Polis geldi ve onu aldı" dedi.