Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyon gerçekleştirildi.
OTOBÜSTE YAKALANDILAR
Yapılan çalışmalar sonucunda, İstanbul’dan Sakarya’ya getirilen uyuşturucu maddenin başka bir ile sevk edileceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine ekipler harekete geçerek A.B. (35), B.B. (32) ve C.B. (35) isimli şüphelileri Sakarya Otogarı’nda bir otobüs içerisinde yakaladı.
YARIM KİLOYA YAKIN KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin üzerinde ve otobüste yapılan aramalarda 489 gram kokain ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen maddelere el konulurken, şüpheliler gözaltına alındı.
2 KİŞİ TUTUKLANDI
Şüphelilerden biri Cumhuriyet Başsavcılığı’nda alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. A.B. ve C.B. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




