Ülkemizde koronavirüs salgınının yavaş yavaş gerilemeye başlamasıyla normalleşme adımları da atılmaya başlandı. Yaklaşık 3 aydır kapalı olan işyerleri, normalleşme adımlarıyla açıldı.
Dünya'da pandemi ilan edilen koronavirüs ekonomik anlamda tüm işyerlerini zor durumda bırakırken, Sakaryalı genç iş adamı Fatih Dilbaz, iş dünyasına cesur bir adım atarak bu pandemi sürecinde istihdam sağladı.
Eşi Özge Dilbaz ile birlikte girişimde bulunan Fatih Dilbaz, Atatürk Bulvarı Pasaj 2000'de Sarraf Gold ismiyle kuyumcu dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Sosyal mesafeye uygun olarak Pazartesi günü itibariyle yapılan açılışa çok sayıda davetli ve vatandaş katılım göstererek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ekonomi ve finans konusunda deneyimli isimler olan Selcan Yalınız ve Cihan Usul ile birlikte yola çıkan Dilbaz çifti, Pasaj 2000'de zengin mücevher çeşidiyle Sakarya halkına hizmet vermeye başladı.